nl - fr

Ecco Stove heet u welkom

Heeft u genoeg van kille woonkamers en torenhoge energiefacturen? Ecco Stove biedt u de ideale oplossing! De kachel laat zijn hitte langzaam vrij door energiezuinig, efficiënt en ecologisch te verwarmen. Ecco Stove creëert een constante warmte voor uw volledige woning. Een Ecco Stove in huis halen is door zijn hoog rendement een waardevol alternatief voor de traditionele kachel maar vooral ook een betaalbare investering.

Ecco Stove is beschikbaar in zwart, grijs, vanille, blauw of rood met bijhorende inox of zwarte banden. De gestroomlijnde kachel is een toegevoegde waarde voor uw woning. Ecco Stove past qua vormgeving in elk interieur en biedt u ook een kostenbesparende en energiezuinige verwarmingsmethode.

Innovatie in siliciumcarbide

Ecco Stove is een innovatieve samenstelling van siliciumcarbide. Dit is een combinatie van twee mineralen ontgonnen uit de aarde, silicium en koolstof, die samengesmolten zijn tot de ideale warmtegeleider siliciumcarbide. Deze samenstelling vormt, na diamant, het sterkste materiaal op aarde.

Siliciumcarbide is uitermate geschikt om extreme temperaturen te absorberen en vervolgens die warmte geleidelijk te verspreiden. Deze samengestelde delfstof heeft zijn nut al bewezen in de werking van hoogovens. Het biedt u één van de meest doeltreffende en energiezuinige oplossingen. Ecco Stove is het resultaat van duurzame ontwikkeling en doorgedreven testen van siliciumcarbide. Het is een oerdegelijk Engels product die een zeer hoog rendement biedt.

Info

Warmte is een belangrijke sfeermaker in huis. Ook de keuze van de juiste kachel, het meest geschikte model voor uw woning is hierbij belangrijk. We opteren steeds voor een opmeting ter plaatse om u vervolgens een vrijblijvende, gedetailleerde offerte te bezorgen.

Heeft u vragen over de werking, het rendement of de plaatsing van Ecco Stove in uw woonkamer? Wenst u een brochure te ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren, dit is ook mogelijk via het invulformulier. Bij ontvangst van uw aanvraag nemen we spoedig contact op.

Indien u onze showroom wenst te bezoeken, maakt u best op voorhand een afspraak. We heten u van harte welkom en maken graag tijd om u bijkomende informatie te verschaffen. U kan ons steeds de plannen van uw bestaande woning of nieuwbouwproject overhandigen. We nemen dit met plezier door om u in eerste instantie een beter beeld te kunnen schetsen van de mogelijkheden van een Ecco Stove in uw woning.