nl - fr

Meer en meer zijn we genoodzaakt energie te besparen. Dit kunnen we op verschillende manieren doen: isoleren, zonnepanelen, warmtepompen, … Vaak worden houtkachels hier over het hoofd gezien. Nochtans is hout een belangrijke hernieuwbare energiebron. Met Ecco Stove haalt u het beste uit uw brandhout. Innovatieve samenstelling

Aangezien de kachel gemaakt is uit siliciumcarbide geeft dit unieke voordelen:

  • - Maximale warmteabsorptie
  • - Geleidelijke warmteafgifte
  • - Laagfrequente warmtestraling
  • - Hoog rendement
  • - Lange levensduur

Energiezuinige oplossing

De tijd van energieverslindende kachels en haarden is voorgoed voorbij. De nieuwste technologieën zorgen voor een hoog rendement van 85.3 % en een geringe koolstofuitstoot. Zo draagt Ecco Stove zijn steentje bij aan een beter milieu. Hout is relatief goedkoop en bovendien hernieuwbaar. Bijvoorbeeld een huis van 180 m² kan u op jaarbasis verwarmen met 12 kubieke meter hout. Voor slechts 900 euro verwarmt u uw volledige woning op een ecologische manier.

Flexibel

Ecco Stove is zeer gemakkelijk te plaatsen. Door de unieke en eenvoudige opbouw is een Ecco Stove overal inzetbaar. Voor elke beschikbare ruimte hebben we een passende oplossing.

Personaliseer uw Ecco Stove

We zijn verheugd om u onze nieuwe applicatie voor te stellen; ‘Personaliseer uw Ecco Stove!’ Deze tool biedt u de mogelijkheid om het gewenste model te kiezen en bovendien deze te kleuren naar uw persoonlijke smaak en voorkeur. U heeft de keuze uit een variatie van 10 kleuren, gaande van zwart, blauw, rood, bruin,… Niet alleen de kachel kunt u in een specifiek kleur wijzigen maar ook de horizontale banden, kachelraam, … kunnen in een afzonderlijk kleur samengesteld worden. Ga aan de slag en stel uw eigen Ecco Stove samen! Het resultaat van uw creatie wordt u meteen aangeboden via een pdf-file. Start uw creatie via deze link.